Tropenwoning

Meer dan 28 jaar geleden heb ik mijn hart verpand aan ons familiehuis in Curacao.

Ons huis is jarenlang voor langere tijd door verschillende families van de marine gehuurd. Na een grondige renovatie is het huis opnieuw ingericht, ingewijd en geschikt gemaakt voor ons zelf maar ook voor vakantieverhuur zodat ook jullie kunnen meegenieten van onze prachtige tropenwoning.

Ons huis is een tropenwoning gelegen in Julianadorp te Curacao. Tropenwoningen zijn typische woningen die ‘op de windrichting” zijn gebouwd. Altijd volop wind dus, ook in huis. Overigens beschikken alle slaapkamers wel over een airconditioning en hebben alle ruimtes ook ventilatoren. Julianadorp is een zogeheten Shell wijk. Woningen bestemd voor personeel van Shell. Stuk voor stuk grote ruime woningen.

Julianadorp is daarnaast zeer centraal gelegen. Op 5 minuten afstand hebt u niet alleen het vliegveld HATO, maar ook een supermarkt (Centrum supermarkt) en het strand (kokomo beach), waar u heerlijk kunt zonnen en lunchen. De west kant, met haar prachtige stranden en duikscholen is binnen 15 minuten bereikbaar. Rijdt u naar de andere kant van het eiland is Willemstad ook binnen 15 minuten bereikbaar.

Wij hopen dat u net zo zult genieten van ons huis maar zeker ook van dushi Curacao.

Zwembad

Tuin & Veranda

Master bedroom

Grote slaapkamer (40 m2) met eigen badkamer, een slaapbank en meer dan voldoende kastruimte. In deze kamer kunnen vier personen slapen.

Slaapkamer 2

Een grote kamer (25 m2) met voldoende kastruimte en een eigen wastafel op de kamer. In deze kamer kunnen twee personen slapen.

Slaapkamer 3

Knusse kamer met stapelbed. Onderste bed is een twijfelaar en daarin kunnen 2 kinderen slapen. Daarnaast is er ook een babybed aanwezig. In deze kamer kunnen drie kinderen (of twee volwassenen)+ één baby slapen.

Slaapkamer 4

Mooie grote slaapkamer (15 m2) met twee eenpersoonsbedden en wederom openslaande deuren naar het zwembad. In deze kamer kunnen twee personen slapen.

Woonkamer

Keuken

Delen via